Doorgaan naar inhoud
Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

Ons verhaal

Vanaf het begin…

1999

Na jarenlang in een jachthaven in Loosdrecht gewerkt te hebben ontstond er bij de grondlegger van het bedrijf een verlangen om als zelfstandige ondernemer aan de slag te gaan. Het begon met een klein winkeltje in Beverwijk waarbij voornamelijk kinderkleding verkocht werd.

2004

Na 5 jaar in een winkel gestaan te hebben kwamen de kriebels van de jachthaven weer naar boven. De buitenlucht en de geur van de wateren werd enorm gemist. Hierdoor ontstond het idee om op de markt te gaan staan met kinderkleding.

2006

Een kleine 2 jaar later werd de kinderkleding collectie uitgebreid met kindertassen en rugzakken.

2007

Onderhand is de tassencollectie zover uitgebreid dat het hoofdassortiment tassen is geworden en kinderkleding nog slechts als bij verkoop is gehouden. Rond eind 2007 bestaat de collectie nog enkel uit tassen en klein lederwaren.

Vanaf 2006 begon onze reis in de tassen wereld. De grondlegger van het bedrijf nam altijd het hele gezin mee naar de markt en zodoende staan tassen en lederen artikelen al meer dan 15 jaar centraal in het gezin. Het hele gezin dacht mee en zelfs de kinderen hielpen bij het inkopen.

Na enkele jaren was het tijd om verder uit te breiden. Het begon bij het opnieuw openen van een winkel in Beverwijk. Stap twee was het importeren van tassen uit China en Turkije. Onderhand waren de kinderen oud genoeg om met vader de markt op te gaan en in de winkel te helpen. Stap drie was het verkopen van business to business. Doordat er in grote getallen werd geïmporteerd werkte de combinatie van B2B en B2C erg goed.

Van vader naar zoon…

Wij stappen nu even de sneltrein in naar het jaar 2012. Dit is het jaar geweest dat zoon het bedrijf heeft overgenomen van vader, de grondlegger van het bedrijf. Vanaf dit punt is er een klein stapje achteruit genomen door enkel te gaan focussen op de B2C markt. Hierdoor zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren in tassen en klein lederwaren en hebben wij ons assortiment uitgebreid met lederen tassen.

Omdat het een familiebedrijf is kon de tweede zoon het niet laten om ook te gaan werken in het familiebedrijf. Na het behalen van zijn bachelor Finance and control is hij het brein achter de financiën binnen het bedrijf.

De principes van het bedrijf zijn simpel: kwalitatieve producten en uitstekende service. Artikelen zijn zeer zorgvuldig uitgekozen om aan de hoge kwaliteitseisen van Samnia te voldoen. Daarnaast doet ons logistieke team er alles aan om bestellingen van voor 17:00 uur de volgende dag te leveren. Ten slotte staat Hasieb van de afdeling klantenservice 7 dagen per week klaar om al uw vragen en opmerkingen te beantwoorden via mail, WhatsApp en per telefoon.